URGENT

Demà reobre la piscina municipal amb una jornada gratuïta

Compartiu aquesta història

Com cada any pels volts de St. Joan, i coincidint amb el final del curs escolar, es posa en marxa la temporada de la piscina municipal. Per donar a conèixer aquestes instal·lacions a tothom, i continuant amb la tradició, el dia de la reobertura l’entrada serà gratuïta.

Un any més la instal.lació estarà oberta fins al setembre en horari ininterromput de 10 del matí a 7 de la tarda i mantè els preus de les entrades respecte als anys anteriors.

L’entrada general d’entre setmana serà de 2 € i mig pels nens de 4 a 14 anys i no arriba a 3€ pels majors d’aquesta edat. Al cap de setmana el preu augmenta lleugerament passant a ser de 2.75 per infants i 3.05 pels majors de 14 anys.

Pel que fa als abonaments de temporada, que es poden adquirir a la mateixa piscina, el preu és de 44.30€ pels infants i de 51€ i mig pels adults.

Els abonaments de 10 entrades a la piscina, que com cada any acostumen a tenir molt bona acollida, enguany costaran 24.20€ per adults i 19.8€ per infants.

També es tornen a organitzar els cursets de natació, tant a nivell d’iniciació i de perfeccionament. Es pot aconseguit més informació a la recepció del mateix equipament a partir de demà, quan s’obri la piscina. Els cursos, però, es faran de l’1 al 31 de juliol amb un preu de 65€.

La piscina municipal, que obrirà aquest dimecres, tancarà les seves portes uns dies abans de la Festa Major de Palafolls, el 4 de Setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics