Demà reobre la piscina municipal amb una jornada gratuïta

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com cada any pels volts de St. Joan, i coincidint amb el final del curs escolar, es posa en marxa la temporada de la piscina municipal. Per donar a conèixer aquestes instal·lacions a tothom, i continuant amb la tradició, el dia de la reobertura l’entrada serà gratuïta.

Un any més la instal.lació estarà oberta fins al setembre en horari ininterromput de 10 del matí a 7 de la tarda i mantè els preus de les entrades respecte als anys anteriors.

L’entrada general d’entre setmana serà de 2 € i mig pels nens de 4 a 14 anys i no arriba a 3€ pels majors d’aquesta edat. Al cap de setmana el preu augmenta lleugerament passant a ser de 2.75 per infants i 3.05 pels majors de 14 anys.

Pel que fa als abonaments de temporada, que es poden adquirir a la mateixa piscina, el preu és de 44.30€ pels infants i de 51€ i mig pels adults.

Els abonaments de 10 entrades a la piscina, que com cada any acostumen a tenir molt bona acollida, enguany costaran 24.20€ per adults i 19.8€ per infants.

També es tornen a organitzar els cursets de natació, tant a nivell d’iniciació i de perfeccionament. Es pot aconseguit més informació a la recepció del mateix equipament a partir de demà, quan s’obri la piscina. Els cursos, però, es faran de l’1 al 31 de juliol amb un preu de 65€.

La piscina municipal, que obrirà aquest dimecres, tancarà les seves portes uns dies abans de la Festa Major de Palafolls, el 4 de Setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics