Palafolls serà la seu del Campionat d’Espanya de clubs d’Hockey en cadira de rodes elèctriques

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Campionat finalment es farà al Palauet de la nostra població, tot i que inicialment el Club Patí de Malgrat i el seu pavelló vell van proposar-se com a amfitrions d’aquesta competició. En el moment de fer la inspecció, però, es va veure que el pavelló malgratenc no  tenia prou adaptades les seves instal·lacions i es va desestimar aquesta opció.

Va ser llavors quan el Campionat d’Espanya de Clubs de Hockey de cadires de rodes va optar per fer-ho a Palafolls.

Tot i això, els dos municipis organitzen conjuntament el campionat i de fet els esportistes estaran allotjats a la població veïna.

A aquesta competició participaran 6 clubs, 3 catalans, 2 madrilenys i un del País Valencià. Enguany també hi serà el Barberà, al costat dels catalans  Dracs Guttmann i Comkedem. Els clubs catalans estan considerats dels millors d’Espanya i de fet la lliga catalana és la competició més forta de tot l’Estat.

També participen en aquest Campionat d’Espanya per clubs, l’equip d’Alcobendas i els clubs valencians, Levante Masclets i  Maguerit.

El campionat es dividirà en una primera fase formada per dos grups de tres equips que jugaran tots contra tots. La jornada de diumenge es jugaran els partits que decidiran la classificació final, segons els emparellaments de la primera fase. A les 12h de diumenge, es disputarà la final entre els dos primers classificats de cada grup. Abans de l’entrega de trofeus hi haurà una exhibició entre la Selecció Espanyola i un combinat All Stars del campionat.

L’any passat el Campionat d’Espanya en cadira de rodes elèctriques es va fer a Alcobendas i es va imposar el club de San Rafael mentre que el club català de Barberà es va proclamar subcampió d’Espanya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics