URGENT

Menys persones amb dret a vot aquest diumenge

Compartiu aquesta història

Aquest 26 J les urnes de Palafolls estaran disponibles per 6730 habitants del municipi. Una xifra una mica menor respecte a les darreres generals on van ser cridades a votar 6 persones més que enguany.

La jornada començarà a les 9 del matí quan s’obrin les 10  meses electorals distribuïdes en  els 3 col·legis electorals habituals de PLF.

La gran majoria de votants, però hauran d’anar a Les Ferreries, on hi  haurà 7 meses que esperaran el vot dels veïns del centre, el barri de Sta. Maria, i Mas Carbó.

El barri de St Lluís comptarà amb 2 meses situades al Forroll, on votaran els veïns d’aquesta zona del poble. La darrera de les meses es trobarà al local social de St Genís, on votaran els censats en aquesta part del poble i els de la Urbanització de Ciutat Jardí.

Les votacions es tancaran a les 8 del vespre, moment on començarà el programa especial de RP per seguir els resultats electorals del 26J. Al programa analitzarem els resultats a nivell palafollenc, a les poblacions del voltant , a Catalunya i a la resta de l’Estat.

Demà divendres acabarà la campanya electoral i dissabte haurà temps per reflexionar a qui es dedica el vot de diumenge.

En les darreres eleccions generals, ara fa 6 mesos, van votar 7 de cada 10 palafollencs. Pel que fa als resultats, la coalició de En Comú Podem va guanyar clarament les eleccions al nostre poble, amb 3 de cada 10 vots emesos, seguit pel PSC i per C’s.  Uns resultats que van ser similars a la resta de poblacions veïnes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics