URGENT

En Comú Podem guanya de nou les eleccions a PLF

Compartiu aquesta història

Com ja va passar el 20D, el partit de confluència s’ha imposat al nostre poble de forma clara, amb 1.356 vots, el que suposa el 31.4% del vot emès ahir.

La formació  repeteix liderat al nostre municipi i es va imposar en tots els col·legis electorals.

Els liles, però, han perdut 130 vots al nostre municipi respecte el  desembre, però en canvi mantenen el percentatge de vot gairabé inalterable i de fet sumen algunes dècimes.

Aleix Asuar, d’EUiA de PLF,  es mostrava ahir satisfet pel resultats al nostre municipi i a Catalunya, tot i que reconeixia que encara cal treballar per derrotar al PP a la resta de l’Estat.

A PLF la segona força als comicis d’ahir va ser Esquerra, que amb un augment d’una 30a de vots respecte al desembre, va aconseguir entrar al podi, per davant dels socialistes. Els republicans van aconseguir 721 vots, el 16.7%.

Esquerra va ser 2a força a Ferreries i a St Genís, mentre que a St Lluís va ser la 5a.

El president d’Esquerra a PLF, Jordi Pedemonte, es mostrava satisfet pels resultats al poble i a Catalunya.

La tercera força a PF va ser el PSC, que tot i perdre un centenar de vots respecte fa 6 mesos,  aconsegueix quedar-se al podi dels més votats amb 675 suports, el 15.63% dels sufragis.

La socialista Dolors Agüera es mostrava contenta que el PSOE es mantingui com a segona força a nivell estatal, però veu complicat l’escenari postelectoral que han dibuixat els comicis d’ahir.

A PLF van votar  4353 persones, el 64.7% del cens, 6 punts percentuals menys que fa 6 mesos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics