URGENT

Concentració a Malgrat per fer fora un metge del CAP

Compartiu aquesta història

Usuaris del Centre d’Atenció Primària de Malgrat de Mar han alçat la veu en senyal de protesta contra el que consideren una manca d’ètica professional per part d’un dels facultatius del centre. En alguns casos, diversos pacients han indicat que el metge de capçalera en qüestió els ha efectuat un diagnòstic erroni. Aquest grup de persones demana que la direcció prengui mesures contra el doctor. Volen que se’l cessi de manera immediata.
Per donar força a la seva sol·licitud han organitzat una concentració davant les portes del CAP de Malgrat de Mar. Tindrà lloc aquest dijous dia 30 de juny al voltant de les sis de la tarda. A més, paral·lelament, els darrers dies s’estan recollint signatures entre els veïns i veïnes del municipi.
Mari Carmen Limonchero, promotora de la iniciativa, ha explicat que és una manera oficial de pressionar a la direcció del centre amb l’objectiu que faci una advertència o obri un expedient al doctor.
D’altra banda, fins el moment, la direcció del Centre d’Atenció Primària de Malgrat de Mar no s’ha volgut manifestar per donar la seva opinió sobre aquest tema.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics