Detingut un noi de 21 anys acusat de la mort d’un altre jove a Malgrat

tv3
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els  Mossos d’Esquadra han detingut aquesta passada matinada un noi de 21 anys, nacionalitat espanyola i veí de Malgrat, com a presumpte autor de la mort d’un altre amb una catana. El presumpte agressor s’ha entregat a la comissaria de la Policia Local de Malgrat ja de matinada, i ha estat detingut pels mossos.

tv3
tv3

Segons sembla, els fets es van desencadenar en un pis del carrer Eivissa de Malgrat, prop de l’avinguda Mediterrània. Després d’una baralla entre la víctima i l’agressor, aquest últim l’hauria agredit amb una catana.

Malferida, la víctima hauria sortit al carrer on finalment hauria mort per les ferides de l’arma blanca. Els veïns van avisar a la Policia Local i als serveis mèdics, però quan van arribar no van poder fer res per salvar la vida de la víctima.

La Policia va començar a buscar l’agressor que havia fugit, però dues hores més tard es va acabar lliurant  a la caserna de la Policia de Malgrat de Mar. Després de detenir-lo va ser lliurat als Mossos d’Esquadra, que s’ocupen de les investigacions  del cas.

L’alcalde de Malgrat, Joan Mercader ha lamentat el succés, però demana tranquil·litat. Sobre les primeres informacions que parlaven d’una baralla entre clans gitanos, l’alcalde assegura que la víctima sí era de la comunitat gitana del municipi, però el presumpte agressor no.

Mercader explica que justament la Policia Local de Malgrat havia incrementat la presència en aquesta zona del municipi, no per un augment objectiu de la delinqüència, sinó per una creixen sensació d’inseguretat.

L’alcalde creu que cal esperar a saber els resultats de la investigació  policial abans d’aventurar-se a parlar dels possibles motius de la baralla mortal.

L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord ha obert una investigació per tal d’esclarir els fets.

Diferents mitjans, entre ells TV3 indiquen que tant víctima com agressor serien de la comunitat gitana de Malgrat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics