URGENT

La zona verda de PLF no es multarà fins la setmana que ve

Compartiu aquesta història

L’ajuntament ha informat que, tot i que des del passat divendres 1 de juliol, les zones Verdes de St Lluís ja estan reactivades, no es començarà a multar als vehicles que estiguin mal estacionats fins la propera setmana.

La mesura vol  permetre resoldre les demandes de nous distintius acreditatius de residents. Uns adhesius que es van repartir a mitjans de juny per carta a tots els empadronats al barri de St. Lluís, sempre i quan estiguessin al dia del pagament de l’impost de circulació.

Tot i això, no tots han arribat correctament o a temps, o bé molts veïns han hagut de córrer a pagar l’impost o bé el paguen en un altre municipi pel que no li correspon el distintiu de resident pel seu vehicle.

En aquesta setmana de marge s’espera poder resoldre aquestes circumstàncies i poder començar la regulació de les zones verdes, exclusives per a vehicles amb el distintiu de resident.

Aquells que estacionin irregularment s’exposen a sancions de 100€ i no de 250€ com indiquen els cartells. Una multa que es pot veure reduïda a la meitat si es paga de forma ràpida.

El que sí que funciona ja són les zones blaves que al barri funcionen igual que al centre, és a dir, amb limitació d’hora i mitja. Cal doncs indicar l’hora d’estacionament, ja es sigui resident o no.

L’Ajuntament ha indicat a aquesta emissora que està també analitzant el parc automobilístic abandonat al barri de St Lluís. En aquest sentit, fonts de la regidoria expliquen que s’han detectat 6 vehicles amb evidents símptomes d’abandonament a la via pública. Ara s’iniciarà el procés per tal de poder retirar aquests vehicles que ocupen estacionaments.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics