24 nens i nenes aprenen a nedar a la piscina de Palafolls aquest estiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La nova edició del curs de natació a la piscina palafollenca ha començat aquest mes de juliol sense registrar cap incidència. Inicialment estava prevista la conformació de tres grups segons el nivell dels participants: els més petits que feien les seves primeres braçades, nens que ja havien tingut algun contacte amb l’aigua i un últim grup de perfeccionament de les tècniques de natació.

Finalment però, no hi ha hagut prou inscrits per obrir el grup de perfeccionament. Per contra, hi ha hagut molts interessats en participar en el curs de nivell mig, de manera que s’han pogut fer dos grups diferents per aquesta modalitat. Ho ha explicat la responsable de les inscripcions al curs de natació, Maica Bergés.

Tot i haver obert dos grups diferents del nivell mig, la responsable de les inscripcions ha assegurat que no han pogut donar cabuda a tots els interessats en participar-hi, ja que la normativa estipula que cada monitor pot fer-se responsable de 8 nens i nenes.

El curs de natació es du a terme de dilluns a divendres a ¼ de 8 del vespre durant tot el mes de juliol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics