URGENT

El Molí d’en Puigvert celebra una jornada solidària per liquidar estocs

Compartiu aquesta història

Aquest divendres la Fundació Molí d’en Puigvert proposa la primera jornada solidària “Estocs fora”, posant a la venda un seguit de productes a preus molt especials. Des de les 10 del matí i fins les 4 de la tarda es podran adquirir productes com ara roba interior femenina, barrets, cabassos, edredons i altres complements de tot tipus a partir d’1€. El gerent de la Fundació, Miquel Àngel Ruiz explica d’on procedeixen els articles que es posaran a la venda.

Cosir & Estrenar és un projecte relativament nou de la Fundació Moli de Puigvert. Es tracta de capses sorpresa amb la roba que la Fundació rep dels fabricants tèxtils amb els que treballen. Amb la roba donada s’elabora una capsa sorpresa de 3, 5 o 10 articles que s’empaqueten en una capsa i es venen seleccionades per talles i per si són roba d’home o de dona.

Si la iniciativa funciona, la fundació es plantejarà de repetir la jornada solidària en un futur.

A part de comprar tots aquests productes, la Fundació també ofereix als interessats visites guiades a les seves instal·lacions i regals directes per compres superiors a 20€. La 1a jornada solidària es celebrarà aquest divendres, de 10 del matí a 4 de la tarda a les instal·lacions del Molí a Palafolls.

13584705_1763394687210288_5575400713861286894_o

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics