URGENT

La Banda de Palafolls estrena nou espectacle aquest divendres

Compartiu aquesta història

El conjunt musical palafollenc ofereix aquest divendres a la nit un concert on s’interpretaran alguns dels temes més coneguts del cinema, un espectacle que han fet en nombroses ocasions tant al nostre poble com en d’altres localitats.

En aquesta ocasió el repertori previst s’ha modificat i es presentaran noves bandes sonores en un concert que porta per nom “Cinema II”. Entre algunes de les bandes sonores que s’interpretaran, Memorias de África, James Bond, i altres cançons de l’italià Ennio Morricone, un dels compositors més prolífics, amb prop de 300 bandes sonores al llarg de cinc dècades. Ha donat més detalls sobre el concert el director de la banda palafollenca, David Martínez.

 

A part de la música també es podrà sopar, ja que hi haurà servei de montaditos i un sistema de projeccions que acompanyarà els temes musicals de seqüències cinematogràfiques de les pel·lícules en les quals apareixen.

 

El concert de la Banda de Palafolls serà aquest divendres i començarà a 2/4 de 9 del vespre a la Plaça del Fòrum Palatiolo.

 

Foto: Facebook Banda de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics