URGENT

Últims dies per adquirir els tiquets del sopar de festes de Mas Reixach

Compartiu aquesta història

Aquest dimecres es tanca el termini per adquirir els tiquets del sopar popular de les festes veïnals de Mas Reixach, que tindran lloc aquest cap de setmana. Serà el 9è any que les festes se celebren en aquest formal.

En total l’organització preveu donar sopar a uns 300 persones, una xifra que s’ha anat repetint en els darrers anys.

Segons ha explicat la secretària de l’associació de veïns, Elena Carles, el menú del sopar per adults serà diferent del dels nens.

El preu del sopar és de 12 euros per als adults i de 8 el menú infantil, i es poden comprar fins aquest dimecres a la Papereria Colors al centre de Palafolls, a l’Av. Mas Reixach número 5 i al carrer Sant Jaume número 56, tots dos a la mateixa urbanització. El preu del sopar no inclou la beguda, però es podrà adquirir allà mateix perquè hi haurà servei de bar. Després de sopar exhibició de balls en línia amb un grup de Blanes.

La festa major de Mas Reixach donarà el tret de sortida aquest divendres, amb una festa infantil i altres activitats per als més joves, entre les quals hi ha una discoteca jove i pista americana. El sopar popular però, serà dissabte a partir de les 9 del vespre.

Totes les activitats emmarcades en la festa del barri es duran a terme al parc de Mas Reixach.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics