URGENT

Torna la plantada de Telescopis a l’esplanada del Castell de Blanes

Compartiu aquesta història

Castor, el Cercle Astronòmic de la Tordera, format per un grup d’afeccionats a l’astronomia de Palafolls, Blanes, Tordera i Fogars de la Selva, organitzen una nova plantada de telescopis, una activitat adreçada a tots aquells interessats en el món dels astres i no només als amants de l’astronomia, com es podria pensar.

La plantada tindrà lloc el proper dissabte 16 de juliol a partir de les 9 del vespre a l’esplanada del Castell de Sant Joan de Blanes i els assistents tindran l’oportunitat d’observar diversos objectes estel·lars ben diversos.

Així mateix amb l’ús d’instruments similars als Observatoris Astronòmics es podran veure en directe i en detall les imatges del Cel Profund des de la pantalla de l’ordinador. Segons Josep Gaitan, membre de l’entitat organitzadora, en aquestes dates es poden veure planetes com Mart, Júpiter i Saturn, entre d’altres.

D’aquesta forma el grup continua posant a la disposició de la ciutadania els mitjans per observar els estels i el seu coneixement sobre l’Univers. L’entitat Castor organitza regularment trobades d’aquesta mena, generalment amb bona resposta per part del públic, com la que va tenir lloc el passat mes d’abril amb alumnes i pares de l’escola de les Ferreries de Palafolls i en la que van participar més d’un centenar de persones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics