URGENT

El cicle Nits de Marimurtra aposta pels músics de proximitat

Compartiu aquesta història

El jardí botànic de la ciutat blanenca ha programat quatre espectacles musicals diferents que ompliran els caps de setmana del mes d’agost. Dos d’aquests concerts aniran a càrrec de conjunts i músics que ens són ben propers, entre ells, el conjunt de gospel palafollenc més mediàtic del moment, The Gospel Viu Choir, i també la jove promesa torderenca Marion Harper.

Aquesta proposta cultural consisteix en concerts de petit format i amb un aforament reduït, de 200 persones, on es busca la proximitat entre públic i artista. Encetarà el cicle la cantant internacional Mònica Green, referent de la música soul, funky i r&b al nostre país, caracteritzada per la seva presència a l’escenari i una veu d’allò més potent.

La setmana següent serà el torn dels palafollencs, que presentaran l’espectacle RELOAD amb un format més reduït, amb 40 intèrprets enlloc de 70, la formació completa. Serà el 13 d’agost al vespre i les entrades ja es poden comprar a través d’internet.

Els seguirà en el calendari la cantant Susanna del Saz, qui ja va actuar al certamen l’anyu anterior, i que enguany presentarà el seu darrer treball discogràfic, “Amando a Manzanero”, un disc de boleros dedicat al gran compositor mexicà.

Per cloure el cicle de concerts la organització ha confiat en la veu jove i fresca de la torderenca Marion Harper, que presentarà a Blanes el dia 27 d’agost el seu primer treball “Cotton Candy”, que l’ha portada a actuar en escenaris de primera, com el Palau de la Música, la sala Apolo o el Hard Rock. Harper va actuar també a Palafolls en el marc de la festa major de Palafolls l’any passat, al cicle Guaita! Organitzat per l’entitat palafollenca Bang Cultura.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics