Continua la polèmica per la mesquita de Pineda

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els veïns del barri del Carme de Pineda convoquen la ciutadania a tallar la carretera N-II el proper dissabte per mostrar la seva disconformitat amb la construcció d’una mesquita. També han previst actes de protesta aquest divendres coincidint amb el concert inaugural del festival Arts d’Estiu, un dels més reputats de la zona de l’Alt Maresme.

En un comunicat qualifiquen les reunions que es van iniciar a finals del mes de maig d’engany per no crear polèmica abans de les eleccions. El consistori municipal ja ha respost a aquest comunicat amb el mateix format. En un escrit que han fet arribar als mitjans de comunicació posen de manifest la seva preocupació perquè tot i la taula de diàleg que mantenien oberta amb l’AACC del Carme i Bellavista, la comunitat musulmana del barri i la CUP, els veïns hagin convocat mobilitzacions.

Segons l’ajuntament, aquests actes de protesta serien incompatibles amb la voluntat de diàleg expressada per totes les parts fins aquest moment. La comunitat veïnal retreu a l’equip de govern que hagi volgut apaivagar la polèmica posant tots els grups polítics en contra seva.

 

Imatge de portada: Solar on es vol construir la mesquita (ACN)

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics