Blanes celebra el cinquè aniversari de la Ciutat Esportiva

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Cap de setmana marcat per l’oferta esportiva a la ciutat selvatana. D’una banda, es celebrarà el cinquè aniversari de l’equipament esportiu tot recuperant la tradicional ‘Nit de l’Esport’, un acte de reconeixement als mèrits i resultats aconseguits per les entitats esportives locals durant la temporada. Enguany el mestre de cerimònies serà Rafel Bagot, periodista blanenc que va presentar la darrera gala i va inaugurar la Ciutat Esportiva de la ciutat.

D’altra banda, la platja central serà escenari del III Torneig de Futbol Platja, on hi participen una 20a d’equips, majoritàriament de Blanes, però també amb presència d’equips d’altres municipis com Palafolls, Malgrat i Tordera.

La competició, que s’allotjarà a l’alçada del monument a la Sardana del Passeig de Mar, s’encetarà dissabte amb la fase inicial de classificació. La gran final es disputarà a partir de les 7 de la tarda. A més a més, hi haurà concursos de xilenes i faltes, i premis per al millor jugador, millor porter, entre altres reconeixements que s’atorgaran.

Es tracta d’un esdeveniment a l’alça, ja que any rere any aquest torneig ha generat més expectació. Segons fonts municipals, es calcula que l’any passat més de 3.000 persones van apropar-se a veure la competició.

Amb el període d’inscripcions ja tancat, aquest vespre es durà a terme el sorteig per establir els enfrontaments que hauran de fer els diferents equips inscrits de cara a la fase inicial.

 

Imatge de portada: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics