URGENT

Un torderenc guanya el concurs internacional de dibuix d’Aqualia

Compartiu aquesta història

Una il·lustració d’Eloy Martínez, alumne de l’escola Brianxa de Tordera, ha estat premiada en el certamen “El curs de l’aigua del riu”.

En total s’ha premiat el treball de 10 escolars, entre els quals hi ha nens d’Espanya i Portugal.

El concurs organitzat per Aqualia consistia en la construcció de dibuixos a través de la pàgina web de la mateixa empresa, en la qual els nens i nenes havíem d’il·lustrar com l’aigua arriba des de la natura fins a casa seva, tot utilitzant els diversos elements que formen el cicle integren de l’aigua.

Aquests dibuixos han estat avaluats per un jurat que ha triat 10 guanyadors, entre els quals hi ha l’Eloi, i 250 finalistes. Els premiats rebran una tauleta digital i els finalistes, una càmera digital.

 

Foto de portada: Il·lustració d’Eloy Martínez

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics