URGENT

Blitz, Pan Torrao i Dosenburg guanyen el concurs de grups locals

Compartiu aquesta història

La Comissió de Barraques i la resta d’entitats que participen en la organització de les barraques han triat, entre els 5 grups candidats, quins conjunts són els més adients per acompanyar els grups professionals que actuaran a la Festa Major del nostre municipi.

Entre els criteris que han fet servir per escollir uns o altres, hi ha que el tipus de música agradés als integrants de la comissió avaluadora i que l’estil fos coherent amb la resta de grups que pujaran a l’escenari.

El tècnic de joventut de l’ajuntament de PLF, Albert Muñoz, ha  assegurat que l’objectiu del concurs és donar sortida als grups novells i fomentar la participació del jovent del poble. A més a més, el tècnic ha volgut convidar a tots els joves interessats en participar en la selecció dels grups de cara als propers anys.

El concurs estava obert a grups musicals de la zona, però la comissió sempre ha prioritzat que algun dels membres del conjunt fos de Palafolls, precisament per ser fidels a l’objectiu de promocionar els artistes locals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics