URGENT

Minut de silenci per l’atemptat de Niça

Compartiu aquesta història

A les 12 del migdia hi ha convocada una concentració a les portes de l’ajuntament de Palafolls com a mostra de recolzament a les víctimes dels fets ocorreguts aquesta matinada Niça, França i en suport a les seves famílies.

En un comunicat, l’ajuntament palafollenc ha manifestat el seu rebuig davant d’actes com aquest que, asseguren, demostren els riscos que la intolerància comporta per a la convivència en pau de les persones.

Més de 84 persones han mort i un centenar han resultat ferides -18 d’elles en estat crític- durant la nit de dijous a divendres. Un camió ha carregat contra la multitud que presenciava els focs artificials de la festa nacional.

IMG_0276
Minut de silenci davant l’ajuntament. Foto: RP

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics