URGENT

Els Diablesfolls repeteixen la trobada de percussió aquest dissabte

Compartiu aquesta història

 

Ja gairebé poden sentir-se sonar els tabals de la nova trobada dels amants de la percussió organitzada per la colla de diables palafollenca. L’esdeveniment serà aquest dissabte, 16 de juliol, a partir de les 7 de la tarda i tots aquells que hi assisteixin podran gaudir d’una cercavila pels carrers del nostre municipi alhora que escoltaran els ritmes preferits de les diferents colles.

El Cap de Tabalers de la colla de diables palafollenca, Sergi Perpinyà,ens recorda quin serà el punt de trobada i el recorregut que duran a terme.

La tradició de les trobades de tabals la va començar fa quatre anys la colla de Santa Susana i a Palafolls la d’aquest cap de setmana ja serà la segona edició. Perpinyà ens explica quines són les colles convidades que hi participaran enguany.

La d’aquest dissabte serà una bona oportunitat per ballar i acompanyar els músics de la colla que trobada rere trobada toquen tabals, bombos i caixes a ritmes que fan ballar petits i grans.

Foto de portada: Startecnia

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics