URGENT

Es detecten vehicles abandonats als carrers de Sant Lluís

Compartiu aquesta història

L’ajuntament de Palafolls retirarà en els propers dies els vehicles que estiguin abandonats o mal estacionats. La major part d’aquests cotxes es troben a Sant Lluís, Santa Maria i Ciutat Jardí. Abans de retirar-los, el consistori està notificant als propietaris que tenen un termini de 10 dies per demostrar que el cotxe no està abandonat i que té l’assegurança corresponent. El regidor de governació, Rafel Cubarsí, ha recordat que les multes per circular sense assegurança són de 1.500€.

Segons el regidor, és contradictori que els veïns es queixin de la falta d’aparcament i que hi hagi una 30a de places ocupades per vehicles que no paguen impost de circulació ni assegurança. Hem demanat a alguns veïns de Sant Lluís la seva opinió sobre aquesta iniciativa.

La mesura s’està aplicant a tot el terme municipal, però es farà amb especial celeritat a de Ciutat Jardí, on les obres d’urbanització començaran immediatament. Per aquest motiu el marge de temps que es dóna als propietaris per moure els cotxes és molt menor, de tres dies.

El regidor de governació, Rafel Cubarsí, ha explicat que passat aquest temps, els vehicles seran retirats de la calçada i, que per recuperar-los s’haurà de pagar la multa i les taxes corresponents.

D’altra banda, el mateix regidor  ha assegurat a aquesta emissora que ja s’ha començat a multar l’ús inadequat de la zona verda. Aquestes places d’aparcament estan reservades als vehicles dels veïns i veïnes i que han d’estar identificats amb la nova etiqueta. La zona verda havia de començar a aplicar-se a principis de mes, però s’ha aplaçat dues setmanes per facilitar que tots els veïns poguessin adquirir la corresponent identificació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics