URGENT

Malgrat de Mar es promociona amb una trobada d’instagramers

Compartiu aquesta història

Instagram s’ha convertit darrerament en una de les xarxes socials més populars entre tots els col·lectius, i alhora en una bona manera per donar-se a conèixer. Municipis com Santa Susanna, Manlleu, Sant Cugat o Capellades ja han fet ús d’aquesta xarxa per promocionar-se com a destinació turística.

Malgrat Turisme i l’Oficina de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona ha dut a terme aquest diumenge la 1a Trobada d’Instagramers, en la que han convidat a 120 persones influents en aquesta xarxa social. Entre elles hi ha Queralt Puigoriol, una usuària d’aquesta xarxa social amb més de 70.000 seguidors.

Els organitzadors de la trobada van proposar una ruta guiada pel municipi, començant la visita pel centre del poble i acabant de forma lúdica al Parc Francesc Macià, passant pel Parc del Castell i altres edificis emblemàtics. L’incentiu per als participants és un concurs fotogràfic que premiarà la millor fotografia amb un cap de setmana per a dues persones a la propera trobada, que serà a Vilafranca del Penedès el mes de setembre. El segon premi serà un àpat per a dues persones en un restaurant de Malgrat de Mar.

 De moment, amb l’etiqueta “MalgratÉsMoltMés” hi ha 133 fotografies, la majoria d’elles del parc Francesc Macià, la Torre de la Vídua de Can Sala, la Parròquia de Sant Nicolau i la platja.

Per optar a premi, les fotografies participants han de portar les etiquetes #MALGRATesmoltmes, #BCNmoltmes, #MalgratdeMar i  #MalgratTurisme i han de ser penjades a la xarxa Instagram en un perfil públic perquè el jurat les pugui veure.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics