Èxit en la convocatòria per participar com a ballarí al pregó de la festa major

Palafolls. Pregó de la festa major basat en el musical Hoy no me puedo levantar del grup Mecano Foto: Ferran Muño0z
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Cada cop queda menys pel retorn de la festa major del nostre municipi, i amb ella, com cada any, l’esperat pregó inaugural. L’acte que dóna el tret de sortida a la festa és un espectacle participatiu on cada any s’involucren molts palafollencs i pallafollenques. Per aquest motiu, al llarg de l’estiu, els organitzadors s’encarreguen de fer una crida dirigida a tots aquells que hi vulguin participar.

Aquest dilluns va ser el torn dels ballarins i ballarines. L’àrea de cultura de l’ajuntament va posar a disposició de la ciutadania un telèfon al que s’havien d’adreçar s’hi volien col·laborar en aquest àmbit. La convocatòria va ser tot un succés, tal com explica Antoni Selvaggi, tècnic de cultura de l’ajuntament.

Aquest any el pregó inclou una novetat respecte d’edicions anteriors. L’espectacle no serà en directe, sinó que es tractarà d’una pel·lícula ja gravada, d’aquí la necessitat d’un gran nombre de ballarins i ballarines en escena.

El pregó de Palafolls s’ha convertit en els últims temps en parada obligatòria no solament per als palafollencs i palafollenques, si no per tots aquells que volen gaudir de l’adaptació d’un musical, pel·lícula o obra de teatre a l’aire lliure i representada per actors i ballarins amateurs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics