URGENT

Tallen la circulació al carrer de Passada per les obres del pont

Compartiu aquesta història

Des de dimarts passat no es pot passar pel pont del carrer de Passada perquè s’hi estan duent a terme els treballs previs a les obres de restauració del pont, que es duran a terme a mitjans d’agost.

Inicialment estava previst obrir novament el trànsit aquest mateix dijous, però de moment la policia local del municipi està avaluant la situació per decidir com cal actuar.  Per tal d’accedir al centre del poble els vehicles s’han de desviar pel carrer de la Riera.

IMG_7871

Durant aquests dies s’han fet unes prospeccions que han de servir per encarregar les bigues que aguantaran l’estructura del pont. De fet, el motiu principal de la remodelació és permetre de nou el trànsit a vehicles pesats com ara autobusos o vehicles de neteja. Està previst que les bigues noves es puguin fabricar en el termini d’un mes.

El gruix de les obres no començarà fins la segona quinzena del mes que ve, passats els actes centrals de la Festa Major de Sant Roc.

L’obra conservarà l’estructura del pont, que data de 1914. Les obres s’han licitat per uns 97.000 euros, aproximadament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics