El fet cooperatiu torna a ser protagonista a les escoles el curs vinent

Agenda escolar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els valors cooperatius centren novament la temàtica de l’agenda escolar editada pe l’àrea de Cultura i Ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Agenda escolar
Agenda escolar 2016-2017

L’objectiu d’aquesta iniciativa és treballar valors com cooperatius com ara la igualtat de gènere, el respecte, el treball en equip, el coneixement nord-sud i els valors ciutadans a través d’una eina d’ús diari com és l’agenda. La d’aquest any aprofundeix en les diferències que existeixen entre nens i nenes segons el seu lloc de naixement mitjançant un conte i un còmic que es trobarà encartat a les agendes.

La iniciativa ha comptat des del primer dia amb la implicació dels dos centres escolars del municipi i les associacions de pares i mares d’ambdues escoles.

El projecte es va encetar ara fa cinc anys fruit del treball transversal promogut des de l’àrea de Cooperació, Cultura i Educació de l’Ajuntament de Palafolls amb el desig de donar a conèixer de manera més extensible i detallada els projectes cooperatius desenvolupats al municipi de San Isidro a Nicaragua des dels anys 90 per part del consistori i d’altres entitats de ciutadans del nostre municipi com la Comissió d’Agermanament o Palafolls Solidari.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics