URGENT

El fet cooperatiu torna a ser protagonista a les escoles el curs vinent

Compartiu aquesta història

 

Els valors cooperatius centren novament la temàtica de l’agenda escolar editada pe l’àrea de Cultura i Ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Agenda escolar
Agenda escolar 2016-2017

L’objectiu d’aquesta iniciativa és treballar valors com cooperatius com ara la igualtat de gènere, el respecte, el treball en equip, el coneixement nord-sud i els valors ciutadans a través d’una eina d’ús diari com és l’agenda. La d’aquest any aprofundeix en les diferències que existeixen entre nens i nenes segons el seu lloc de naixement mitjançant un conte i un còmic que es trobarà encartat a les agendes.

La iniciativa ha comptat des del primer dia amb la implicació dels dos centres escolars del municipi i les associacions de pares i mares d’ambdues escoles.

El projecte es va encetar ara fa cinc anys fruit del treball transversal promogut des de l’àrea de Cooperació, Cultura i Educació de l’Ajuntament de Palafolls amb el desig de donar a conèixer de manera més extensible i detallada els projectes cooperatius desenvolupats al municipi de San Isidro a Nicaragua des dels anys 90 per part del consistori i d’altres entitats de ciutadans del nostre municipi com la Comissió d’Agermanament o Palafolls Solidari.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics