El Teatre Clavé de Tordera anuncia la programació de temporada que ve

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un espectacle que aborda el patiment de les dones en les presons de l’Estat Espanyol durant els anys de la guerra civil obrirà la temporada de tardor al Teatre Clavé de Tordera. Es tracta de ‘Només són dones’, encapçalat per l’actriu pinedenca Míriam Iscla, que puja a l’escenari acompanyada per Carme Conesa i Xaro Campo.  El repartiment inicial d’aquest espectacle dirigit per Carme Portacelli portava també a la cantautora Maika Makovski i a la ballarina Sol Picó, que es va tornant les actuacions amb Xaro Campo. El teatre, la música en directe, la dansa i les projeccions sobre la memòria històrica es posen al servei de cinc històries protagonitzades per dones, mares, filles i germanes lluitadores incansables per la democràcia i els drets adquirits.

La segona gran aposta del cicle de teatre i dansa porta el segell del TNC i Teatre en Xarxa, iniciativa de la qual l’equipament torderenc n’és partícip. Laura Conejero encapçala el repartiment del text La Fortuna de Sílvia, escrit per Josep Maria de Segarra.

Al cicle de música destaca el concert Frank Sinatra 100 Anys en què l’actor i músic Bruno Oro, conegut popularment pel seu paper al programa de televisió Polònia, on imitava Artur Mas, repassarà els temes més coneguts de Sinatra, acompanyat dels músics de la Dream Big Band.

Per als més petits, el cicle familiar del Teatre Clavé inclou l’espectacle El príncep feliç, de La Baldufa teatre, un espectacle inspirat en un conte d’Oscar Wilde que s’emmarca, precisament, a la programació de la Fira del Conte de Tordera; i dues propostes internacionals del festival El Més Petit de Tots adreçat a infants de 0 a 5 anys: White, un espectacle en anglès arribat des d’Escòcia i Les cançons de la mare són un regal, una proposta de música provinent d’Àustria.

Les entrades i abonaments es podran comprar a partir del setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics