El festival “Les nits del Marimurtra” torna amb quatre concerts

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’onzena edició del festival “Les nits del Marimurtra”, considerat l’esdeveniment musical de referència de la Costa Brava sud, comptarà aquest any amb quatre nits de concerts.

La primera sessió tindrà lloc el proper dissabte dia 6 d’agost i serà protagonitzada pel Blues i el Jazz de la cantant novaiorquesa Mònica Green. Es presentarà en un concert acústic en el que rendirà homenatge als èxits més importants de la música Soul, Funky, Motown i R&B.

El festival continuarà el 13 d’agost amb el grup The Gospel Viu, una de les formacions referents del Gospel nacional i europeu. Al Marimurtra actuaran en un format trencador i més reduït i presentaran un nou espectacle de 4.000 revolucions amb un ritme trepidant, frenètic i colpidor.

Josep Borrell, organitzador del festival, diu això sobre la participació de l’agrupació palafollenca.

La tercera sessió del festival tindrà lloc dissabte 19 d’agost i correrà a càrrec de la cantant gironina Susana del Saz, que presentarà el seu últim treball “Amando a Manzanero”, un disc de boleros dedicat al gran compositor mexicà Armando Manzanero. El cicle finalitzarà aquest any el 27 d’agost amb la promesa Marion Harper i el seu àlbum debut “Cotton Candy”.

Es continua també amb la iniciativa engegada l’any passat per la qual el primer concert es farà en col·laboració amb PID Foundation amb la voluntat de generar recursos per la investigació de les immunodefiències primàries.

Els beneficis que genera Les Nits de Marimurtra es destinen íntegrament a la persecució dels fins socials de la Fundació Carl Faust, propietària del jardí, que vetlla per la protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània, especialment en botànica.

Les entrades pels concerts ja es poden comprar al web, a la taquilla del propi Jardí Botànic Marimurtra i, com en els darrers anys, a la floristeria Camèlia tant de Blanes com de Lloret.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics