URGENT

Els Maduixots de l’Alt Maresme segueixen posant-se reptes

Compartiu aquesta història

IMG_20160807_131827La Colla Castellera de l’Alt Maresme van bastir el passat diumenge un pilar casteller en un cim de la geografia catalana. Aquesta excursió s’ha convertit ja en una tradició estiuenca dels maduixots, que en ocasions anteriors ja ha conquerit cims com el Puigmal, el 2014 i les Agudes i el Turó de l’Home l’any passat.

Enguany la fita era al capdamunt de la muntanya del Puigsacalm, a la comarca Garrotxa. Després de l’ascensió, els maduixots van bastir un pilar de 4 a 1515m d’alçada. Segons explica la colla, no hi ha constància que mai s’hagués aixecat cap estructura castellera en aquest cim.

Ja amb els peus a terra de nou, la colla castellera es prepara per a les properes jornades de la temporada, que seran aquest cap de setmana a les festes majors de Santa Susanna, el dissabte, i a Malgrat, el proper diumenge, on l’objectiu és descarregar de nou els castells de 7 pisos, els més grans que a hores d’ara carreguen els de la camisa vermella.

Els maduixots també faran parada a Palafolls, però serà al setembre, en el marc de la Festa Major del nostre municipi. Serà el proper 11 de setembre, coincidint amb la diada de Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics