Gran èxit de la desena edició de la festa dels 80 de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Milers de persones es van aplegar el passat dissabte a la plaça de Poppi per gaudir d’una nova edició de la festa dels 80. A falta de dades oficials sobre el nombre de persones que hi van assistir, els organitzadors expliquen que la plaça té aforament per a unes 8.000 persones i que tot l’espai estava ple.

L’èxit d’enguany ve donat en gran mesura per les modificacions de la distribució de l’espai que s’han introduït. La barra va estar situada en aquesta ocasió al final de l’espai i no en mig de la plaça com d’altres anys. A més, tampoc es van posar les taules i cadires que es podien trobar en d’altres edicions a primera hora.

Tots aquests canvis van facilitar l’existència de dos espais ben diferenciats, el de pista i el de barres, cosa que va fer que la gent es distribuís i estigués molt més còmode per poder ballar, cantar i gaudir de la música.

L’any passat es van sentir algunes queixes perquè el servei de bar es va col·lapsar. En un primer moment es va atribuir a la gran afluència de públic, cosa que va obligar a l’organització a replantejar-se si canviar la ubicació de la festa. No obstant, gràcies a les modificacions de l’espai, aquest any el problema ha quedat resolt. A més a més, es podien comprar consumicions anticipades.

L’organització i Slum Dj’s coincideixen en què aquesta edició ha estat la millor fins al moment. Ens ho explica Quim Albert, organitzador i dj de la festa.

Com a principal novetat d’enguany es va organitzar un concurs de disfresses dels anys 80. Els participants s’havien de fer una fotografia i penjar-la a Instagram amb el hashtag #megafesta80palafolls. La foto més votada se sabrà avui, tot i que sembla que no hi ha molta competència, ja que només s’han registrat 29 fotografies amb aquesta etiqueta.

La festa dels 80 a Palafolls és un esdeveniment consolidat al municipi, i s’ha convertit en tot un referent comarcal, coincidint sempre amb el primer dissabte d’agost.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics