Joan Colomo i Contaminando Sonrisas, caps de cartell de La Peixera de Tordera

Aquest dissabte la localitat veïna instal·la al Parc Prudenci Bertrana la carpa de circ on, des de fa 17 anys, s’hi celebra el festival d’arts escèniques La Peixera. Enguany el festival queda concentrat en un sol dia, i no en dos o tres com s’havia fet en edicions anteriors. La presidenta de l’entitat, Marta Dalmau, ha atribuït aquest fet a la manca de personal.

CaptuaaraCom és habitual, les activitats i espectacles de la tarda estan més centrats en un públic infantil, a qui es vol iniciar i fidelitzar en el consum de les arts escèniques.

Hi haurà una gimcana organitzada per l’esplai torderenc El Garbell, actuacions dels clowns de la companyia local 7 i mig, taller de circ i l’espectacle ‘Le Voyage’, del col·lectiu Contaminando Sonrisas, que explicarà la seva experiència en un camp de refugiats a Grècia.

A la nit també hi ha haurà una forta presència d’artistes locals com ara el grup musical Tardes de Dimarts, que actuarà l’endemà al concert de la revetlla de Santa Maria i Camerino General, grup de dansa nascut arran de la inquietud artística d’unes joves ballarines.

La Paya SA oferirà un espectacle que combina la tècnica del clown amb trucs de màgia, però l’estrella de la nit serà Joan Colomo, el cantautor català que presentarà ‘Sistema’, el seu cinquè àlbum d’estudi.

Les activitats de la tarda començaran a les 17:00, i les de la nit, a les 22:30 al mateix parc Prudenci Bertrana de Tordera. Entre una cosa i l’altra els organitzadors proposen una botifarrada popular que serveix com a nexe entre les activitats de la tarda i les de la nit.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics