Gospel Viu actua dissabte al Marimurtra amb les entrades exhaurides

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de triomfar amb treballs com “Non Stop Gospel”, “The Gospel X-perience in symphony” i “March To Freedom” Gospel Viu torna amb les piles carregades i disposats a trencar un cop més els esquemes del gospel nacional. Ho faran aquest dissabte en el marc del festival “Les Nits de Marimurta” i amb l’èxit assegurat.

El conjunt musical palafollenc presentarà al jardí botànic el seu nou espectacle, “Reload”, caracteritzat per noves melodies més harmonioses i atrevides que s’apropen  al funky. Ho faran però, en un format i una duració més reduïdes degut a les característiques de l’espai botànic, element que propiciarà crear una fusió total entre el cor i l’espectador.

L’agrupació palafollenca, formada per més de 60 cantants acompanyats per cinc músics i dirigits per Moisés Sala, és considerada un dels referents del gospel europeu. Des del 2004 busquen constantment la innovació en el seu gènere, la superació i l’evolució cap a formes més actuals i contemporànies.

El grup ja té programats concerts arreu de Catalunya durant els propers mesos. De cara a l’octubre, tornaran al Gran Teatre del Liceu, on ja han actuat d’altres vegades. Serà el dia 9 a partir de les 7 de la tarda. L’entitat palafollenca La Puput ha organitzat una sortida per anar-los a veure aquell dia. Les places són limitades i les entrades ja estan a la venta al forn de pa Santa Maria i a la botiga l’Angelot.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics