El barri de Santa Maria celebra la seva festa major aquest cap de setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les activitats començaran demà dissabte a les 5 de la tarda amb el partit de futbol “Casats contra solters”, que es disputarà al Palastadium Lluís Moner. Per poder jugar cal apuntar-se prèviament al camp de futbol. Quan el partit acabi serà el torn de l’Amateur, que disputarà un amistós contra el Juvenil Divisió d’Honor del Girona. Després  hi haurà sopar a preus populars.

El diumenge l’obriran les alumnes de dansa del ventre del Casal de la Dona, a partir de les 8 del vespre al parc de les esplanes. Després d’aquesta exhibició de dansa hi haurà concert amb els grups Ezepot, Blitz i Cheri, i per acabar la festa, discomòbil al mateix parc.

Dilluns, dia de Santa Maria, les activitats començaran a les 10 del matí amb la bicicletada al Molí d’en Puigvert. Tant la sortida com l’arribada seran al parc de les esplanes, on després de la passejada hi haurà un refrigeri a càrrec del forn de pa Joan Garriga.

A les 12 del migdia hi haurà festa de l’escuma i a partir de les 2, dinar a preus populars per acomiadar les festes d’enguany. L’organització recorda que els tiquets del sopar s’hauran d’adquirir durant els concerts de dissabte, a les mateixes barraques.

Altres propostes per al cap de setmana: aquest diumenge, revetlla de Santa Maria, hi haurà concert jove a Tordera. Obriran la nit el grup local Tardes de Dimarts, un conjunt que barreja la poesia i la música. També pujaran a l’escenari El Son de la Chama i Gertrudis, un dels grups pioners de la fusió de la rumba catalana.

D’altra banda, dilluns el veïnat de Can Bruno celebra la seva festa major. Hi haurà torneig de bitlles catalanes, sopar a la fresca, havaneres i ball de festa major.

També hi ha festa major a la localitat veïna de Malgrat de Mar, on aquest cap de setmana s’hi duen a terme les activitats centrals, com ara les barrakes o la festa dels Empestats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics