La Caminada Popular Nit de Sant Bonós de Blanes amplia inscripcions

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les 5.000 inscripcions que oferia la cursa blanenca ja fa anys que s’havien quedat curtes, i aquest 2016 l’ajuntament ha decidit desplaçar el límit màxim de participants fins a les 5.500 persones. Les inscripcions es podran fer entre divendres i dissabte a la planta baixa de la casa consistorial o bé a la ciutat Esportiva.

Es tracta d’una tranquil·la marxa popular nocturna estiuenca, amb un recorregut aproximat d’uns 8km arreu. Una altra novetat important respecte la cursa d’altres anys, és que per facilitar el seguiment de la ruta del circuit, fa uns mesos que l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes va instal·lar una senyalització en el paviment, amb un total de 250 indicadors que marquen la direcció que cal seguir.

Tot i que no té caràcter competitiu, hi ha corredors i corredores experimentades que aprofiten l’esdeveniment per entrenar. Cada any també s’hi apleguen nombrosos estiuejants i veïns d’altres municipis de la rodalia. Per segon any consecutiu, forma part de la marca Blanes X Runners, que reuneix totes les proves d’aquest àmbit.

Com s’ha fet en les darrers edicions, l’organització destina 50 cèntims de cada inscripció a iniciatives solidàries, que enguany MIFAS, Blanes Solidari i CFS Blanesport ’83.

A més a més, L’Obra Social La Caixa col·laborarà en l’esdeveniment multiplicant per 1€ totes les inscripcions que s’hagin fet. Aquests diners es destinaran a Càrites Interparroquial i l’Associació d’El Bon Samarità.

 

Foto de portada: Sortida de la cursa l’any 2015. Autor: Javier Calvete

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics