L’Amateur aconsegueix un empat en el segon partit de pretemporada

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip palafollenc ha començat la pretemporada amb una derrota, la setmana passada contra el Lloret, i un empat, aquest dissabte contra el juvenil de Girona.

La primera part del partit ja va acabar amb empat, i tot i que Massegú aconseguís distanciar el Palafolls durant el segon temps, els de Girona van empatar a les acaballes del partit.

L’entrenador del primer equip, José Cáceres, explicava que estan aprofitant la pretemporada per provar diverses estratègies i formacions amb l’objectiu que l’equip aprengui a jugar de diferents maneres per poder afrontar els partits de lliga amb garanties.

També reconeixia que el Girona va mantenir una molt bona intensitat en el partit de dissabte, controlant la pilota i posant-ho difícil als palafollenc, que van agafar confiança a partir del minut 20 de la primera part, quan es van generar més ocasions de gol i de fet, els locals van fer el primer gol.

Aquest dimarts l’equip palafollenc disputa un altre amistós, en aquest cas contra un combinat d’anglesos, i encara té per endavant diverses cites esportives contra el Tossa a finals de mes i contra el Roses a principis de setembre. L’equip afronta aquest setmana amb l’objectiu d’anar guanyant resistència al camp, però intentant no carregar massa els jugadors perquè la lliga és ben a punt de començar.
Foto de portada: Facebook

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics