URGENT

Malgrat de Mar amplia els sistemes de seguretat de les seves platges

Compartiu aquesta història

Concretament aquest mes d’agost s’han instal·lat dues noves línies de vida a la Platja de Malgrat de Centre. Una d’elles on ho ha la passera davant del carrer d’en Blanch i l’altra a tocar de la riera de Sant Genís de Palafolls.

Aquest sistema de seguretat consisteix en una corda fixa i ancorada a la sorra de la platja que entra dins l’aigua i sura, gràcies a unes boies que la fan flotar. Aquesta línia de vida permet a les persones amb mobilitat reduïda o limitada entrar i sortir de l’aigua amb autonomia i seguretat.

Dues de les altres línies de vida es troben situades també a la platja del Centre i una a la de l’Astillero i van ser instal·lades durant les temporades passades. De fet, aquest estiu s’ha instal·lat a l’Astillero més serveis per a persones amb mobilitat reduïda, com ara vestuaris, lavabos i dutxes adaptades. En aquesta platja hi ha un servei de bany assistit que es pot demanar trucant al número de telèfon 687.549.095 de dilluns a diumenge.

Malgrat tot, encara hi ha millores pendents en matèria d’accessibilitat a les platges, previstes per la temporada que ve, com ara l’ampliació del solàrium, ja que es preveu incloure més para-sols prop de l’aigua.

També hi ha previst fer millores a les dues places d’aparcament de vehicles adreçades a persones amb discapacitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics