Malgrat de Mar amplia els sistemes de seguretat de les seves platges

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Concretament aquest mes d’agost s’han instal·lat dues noves línies de vida a la Platja de Malgrat de Centre. Una d’elles on ho ha la passera davant del carrer d’en Blanch i l’altra a tocar de la riera de Sant Genís de Palafolls.

Aquest sistema de seguretat consisteix en una corda fixa i ancorada a la sorra de la platja que entra dins l’aigua i sura, gràcies a unes boies que la fan flotar. Aquesta línia de vida permet a les persones amb mobilitat reduïda o limitada entrar i sortir de l’aigua amb autonomia i seguretat.

Dues de les altres línies de vida es troben situades també a la platja del Centre i una a la de l’Astillero i van ser instal·lades durant les temporades passades. De fet, aquest estiu s’ha instal·lat a l’Astillero més serveis per a persones amb mobilitat reduïda, com ara vestuaris, lavabos i dutxes adaptades. En aquesta platja hi ha un servei de bany assistit que es pot demanar trucant al número de telèfon 687.549.095 de dilluns a diumenge.

Malgrat tot, encara hi ha millores pendents en matèria d’accessibilitat a les platges, previstes per la temporada que ve, com ara l’ampliació del solàrium, ja que es preveu incloure més para-sols prop de l’aigua.

També hi ha previst fer millores a les dues places d’aparcament de vehicles adreçades a persones amb discapacitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics