Palafolls busca nous candidats a hereu i pubilla

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Només queda una setmana per presentar-se com a candidats a pubilla i hereu de Palafolls i la Comissió de Pubillatge ja ha posat en marxa eines per trobar aquests candidats, tasca que any rere any es va tornant més complicada. De moment han enviat una carta a totes les associacions del nostre municipi demanant la seva col·laboració per mantenir viva aquesta tradició. Les persones que surtin escollides seran les encarregades de representar Palafolls durant tot un any arreu de Catalunya, visitant Festes Majors i tradicions de pobles de tot el territori català. De moment hi ha un candidat i una candidata, però la voluntat de l’organització és que hi hagi més joves interessats. Escoltem la portaveu de l’Associació de Pubillatge, Montserrat Mompió.

Els requisits per presentar-se són haver nascut entre els anys 1999 i 1994, residir a Palafolls i tenir moltes ganes de representar el nostre municipi a les festes majors d’arreu de Catalunya. Mompió explica que s’han dirigit a les entitats locals per arribar al jovent més vinculat al teixit associactiu palafollenc, però insisteix que la convocatòria és oberta a tothom que hi vulgui participar.

Les inscripcions es podran fer fins el proper dijous 25 d’agost. Els qui estiguin interessats poden posar-se en contacte amb nosaltres al correu electrònic de l’associació, assocpubillatgepalafolls@gmail.com  o bé al 660.050.047 (Montserrat) .

El 9 de setembre, en el marc de la Festa Major, s’acomiadaran els representants del 2015, la Laia, en Toni i la Carla, escollits l’any passat, i sabrem qui són els encarregats de fer-ho el proper any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics