Augmenta el número d’assistents a la tradicional botifarrada popular

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Any rere any creix el número de participants en la botifarrada popular que organitza el Casal d’Avis de Palafolls. En aquesta edició, que ja és la cinquena, la tendència continua a l’alça. S’han venut al voltant de 170 tiquets, superant així la xifra de l’any passat.

El dinar tindrà lloc demà dissabte a la zona d’arbres del parc, al costat de la gespa del Casal d’Avis. Durant tot el matí els assistents podran preparar ells mateixos la seva taula i, l’àpat, que consistirà en dues botifarres amb mongetes i cansalada, pa, aigua, vi i postres, començarà a servir-se a les dues del migdia.

Els organitzadors expliquen que a la botifarrada hi participen els socis i també tothom que vol gaudir d’un dia diferent. En Quim és el president del casal.

Enguany ja s’ha tancat el període per poder comprar els tiquets, que valien 5€. Aquest és un preu simbòlic, que se situa per sota del que realment costa organitzar aquesta activitat, però es poden permetre fer-ho així a causa dels beneficis que obtenen els diumenges al ball setmanal. En Quim ha volgut recordar que l’objectiu principal és que tothom s’ho passi bé i s’emporti un bon record de la trobada.

Segons els organitzadors es tracta d’una activitat ja consolidada i amb molt bona acollida i que és demandada cada any per la mateixa gent del poble.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics