Blanes treu les botigues al carrer avui i demà

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Coincidint amb la Festa Major Petita de la localitat, l’Associació de Comerciants del Centre de Blanes ha organitzat dues noves jornades de “La Botiga al carrer”. Tindran lloc aquesta tarda de 17h a 21h i demà durant tot el dia, des de les 9h fins les 21h, pels carrers del casc antic del poble.

Els establiments participants trauran paradetes a peu de carrer i remataran temporada de rebaixes amb productes amb descomptes que poden superar el 70%.

Amb aquesta iniciativa s’intenta recuperar la idea de mercat. Així, els comerços que no tenen parada exterior poden treure el seu gènere al carrer i atreure un altre tipus de públic que generalment no entra a la botiga.

Lluís Pascual és el president de l’Associació de Comerciants Blanes Centre.

Pascual explica que va ser la línea de roba i complements la que va iniciar “La Botiga al carrer” però que poc a poc es va perdent l’escepticisme inicial i que s’hi van sumant d’altres establiments. De fet, en aquesta edició es podran trobar comerços que hi participen per primer cop.

En aquesta ocasió la iniciativa coincideix amb la festa dels Copatrons de Blanes i segons els organitzadors aquest fet és totalment positiu, ja que és tracta d’una activitat que es complementa perfectament amb un programa de festa. Per aquest motiu, Pascual no ha volgut deixar d’animar a tothom a assistir-hi.

Més enllà de l’oferta comercial, no deixa de ser una proposta dinàmica totalment consolidada que permet trobar algun producte a bon preu mentre es fa una passejada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics