Un Holi Festival i Piromusical, principals novetats de la Festa Major de Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La regidoria de festes del consistori torderenc aposta per introduir activitats noves al programa de festes. Una d’elles arribarà aquest diumenge a la tarda, i serà el festival de Primavera, també conegut com a Festa Holi, una celebració religiosa hindú que s’ha fet molt popular aquests darrers anys al món occidental. L’adaptació que hem fet a casa nostra inclou actuacions musicals, com ara la que faran el Dj Albert Gonzáez i el presentador Pep Callau. L’accés a la festa serà gratuït, però les bossetes on es guarda la pols de colorins s’haurà de comprar als punts de venda que s’instal·laran darrera la plaça de l’església, on hi ha previst celebrar el holi.

El dia 24 d’agost, diada de Sant Bartomeu, el tradicional castell de focs d’artifici fa un pas més i se sincronitzarà amb la música, passant a ser un piromusical a càrrec de la Pirotècnica Igual, que llençarà els focs des del camp de futbol.

L’endemà també hi haurà modificacions en l’horari del ball de nit. Tenint en compte que l’endemà és dia laborable, els organitzadors han decidit avançar l’inici del ball a ¼ de 9, per facilitar l’assistència de públic.

La Festa Major de Tordera va donar el tret de sortida el passat 14 d’agost amb el tradicional concert de Santa Maria, i avui es reprèn l’activitat nocturna amb el Cercatasques i el concert d’un dels grups del moment, els Obeses. També actuaran al llarg d’aquest cap de setmana Les Absentes, Pachucos, Free Kiss, Hotel Cochambre i l’Orquestra Litoral.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics