Sant Genís i Mas Carbó celebren les seves festes majors aquest cap de setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A Sant Genís els actes començaran dissabte a les 5 amb un espectacle familiar a càrrec de Txikrik i tot seguit hi haurà la ja tradicional xocolatada. A les 21.00 h s’ha organitzat un sopar popular que servirà la masia Can Gibert i en acabar aquest hi haurà ball a càrrec de Jordi Vila.

Diumenge la festa continua a les 12.30 h amb un ofici solemne a l’església de Sant Genís i actuació de la Coral Palatiolo. A continuació a les hi haurà concert de la Cobla de Palafolls al pati de l’antiga escola. El darrer acte seran les havaneres a càrrec de la Petita Havana que tindran lloc a les 20 h i que aniran acompanyades de rom cremat.  Jordi Ballvé, membre de l’associació de veïns que organitza la festa, explica que es tracta d’una festa ja consolidada.

Pel que fa la festa de Mas Carbó, començarà dissabte al migdia amb la festa de l’escuma, que es durà a terme al local social de la urbanització. A la tarda s’han organitzat diferents activitats per a la mainada: partir de les 17.30 h animació infantil, seguidament hi haurà inflables per diferents edats i a espectacle familiar a càrrec d’en Toxi i en Moxi. A la nit, per acabar la festa, hi haurà sopar amb una àmplia oferta per escollir i ball al mateix local.

Xavier Vidal, president de l’associació de veïns de Mas Carbó, explica que aquest any la festa s’ha organitzat “a corre cuita” i per aquest motiu no sortia al programa d’activitats i s’ha anunciat amb poc marge de temps a la web de l’ajuntament de Palafolls. Vidal lamenta que la festa no tingui la mateixa participació que tenia anys abans i comenta que el que pretenen és que amb treball i poc a poc els nous veïns de la urbanització s’animin a involucrar-s’hi.

Any rere any els diferents nuclis de població del nostre municipi fan diferents actes de germanor amb el desig de promoure el veïnatge i celebrar l’estiu al carrer. Les festes de Sant Genís i Mas Carbó  coincideixen aquest any i són les encarregades de tancar aquest cicle festiu amb la programació d’un seguit d’actes pensats per a tota la família.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics