Una pel·lícula donarà el tret de sortida a la festa major de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’ajuntament de Palafolls ha decidit canviar el format del pregó de festes d’enguany. Des de fa unes quantes edicions els mappings i les projeccions audiovisuals ja havien tingut un paper ben important als pregons del nostre municipi, però enguany el consistori palafollenc ha decidit fer un pas més. Durant els mesos d’estiu s’ha estat enregistrant una pel·lícula, que serà l’encarregada d’obrir la Festa Major de Palafolls, el proper 7 de setembre. N’ha parlat l’alcalde de PLF, Valentí Agustí.

La pel·lícula estarà dividida en sis capítols diferents. A dia d’avui els organitzadors ja han fet públic el nom de tres d’aquests capítols. El primer, porta per nom “Conills i Conilles”, i tot sembla apuntar que estarà relacionat amb el món de la caça. El quart capítol, “El rapte de la L5” planteja una situació típica de pel·lícula: el segrest d’un autobús. Per últim, el capítol cinquè narra tres històries ambientades en aquest indret del nostre municipi.

El títol del pregó, “El volcà lèsbic”, fa referència a la cançó “Bajo el volcán” interpretada pel conjunt música català Love of Lesbian. La música d’aquest grup esdevé banda sonora i fil conductor del pregó de festes d’enguany.

Per conèixer la resta de capítols caldrà doncs esperar i fer acte de presència a la plaça del Poppi el proper 7 de setembre. Per anar obrint boca, l’ajuntament ha publicat un recull d’imatges de la pel·lícula a  mode de tràiler. En aquestes imatges s’hi pot veure alguns veïns del municipi disfressats de legionaris, la qual cosa fa pensar que podrien ser protagonistes d’alguns dels capítols que, per ara, es mantenen en secret.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics