L’AMPA de l’institut Font del Ferro comença la venta de llibres

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb l’inici del nou curs escolar previst pel proper dilluns dia 12, l’AMPA de l’institut Font del Ferro de PLF ha començat a vendre els llibres tant d’ESO com de Batxillerat aquest matí.

Totes aquelles persones que necessitin per tant comprar-los ho podran fer avui i demà des de les 9.00h del matí i fins les 14.00h i des de les 17.00h fins les 20.00h a la tarda. A la mateixa taula de venta també es pot fer el pagament de l’AMPA, per si algun despistat encara no havia fet a l’oficina bancària.

Aquest any, a diferència de l’any passat, no s’han organitzat torns de venda per cursos, sinó que hi ha una cua única. A més, s’ha ampliat l’horari de venta per aquelles persones que acaben tard de treballar. D’aquesta forma, els pares i alumnes poden apropar-se a l’institut en l’horari que els vagi millor.

El president de l’Associació de Mares i Pares dels Alumnes, Francesc Tresserras, explica a més, que la venta de llibres també estarà disponible el mateix dia que comencen les classes per tots aquells alumnes que encara han de recuperar alguna assignatura i que no saben si passaran o no de curs.

Com cada any ha passat que algun llibre no ha arribat d’impremta, però Tresserras comenta que això no suposa un problema ja que els pares el poden deixar pagat i l’AMPA s’encarrega quan arribi de repartir-lo entre els alumnes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics