URGENT

Arriba el 25 aniversari de la trobada de puntaires de Palafolls

Compartiu aquesta història

La Colla de Puntaires de Palafolls està de celebració i és que aquest any la seva trobada anual arriba als 25 anys. Per celebrar-ho han organitzat una exposició anomenada “Puntes i mobles” on es podran veure les possibilitats que ofereixen les puntes. A més, l’exposició s’ha fet en col·laboració amb la Fundació Molí d’en Puigvert, que ha cedit diferents mobles i accessoris que ells mateixos restauren, pel que també es podrà veure el seu treball.

Està previst que l’exposició s’inauguri el proper divendres a partir de les 19.00h a la sala del Casal d’avis on treballen les puntaires. Es podrà visitar dissabte de 10 a 13 i de 16 a 20 i diumenge de 10 a 13.

La trobada de puntaires d’enguany tindrà lloc també aquest proper cap de setmana, concretament diumenge a la plaça Joaquin Ruyra. Començarà aproximadament a les 10 del matí amb un petit esmorzar que constarà d’un entrepà i aigua a càrrec de la mateixa entitat  i finalitzarà cap a les 12.30 amb un pica-pica per tots els participants i visitants que vulguin col·laborar de la festa.

Margarita Planes, presidenta de la Colla de puntaires de Palafolls, explica que es tracta d’una activitat més adreçada a gent gran, però creu que cada vegada s’hi apuntes més joves.

La colla de puntaires del nostre municipi es reuneix els dilluns durant tot l’any i a més d’organitzar activitats i esdeveniments per a tota la família també participa en trobades que organitzen d’altres colles en localitats properes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics