Arriba el 25 aniversari de la trobada de puntaires de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Colla de Puntaires de Palafolls està de celebració i és que aquest any la seva trobada anual arriba als 25 anys. Per celebrar-ho han organitzat una exposició anomenada “Puntes i mobles” on es podran veure les possibilitats que ofereixen les puntes. A més, l’exposició s’ha fet en col·laboració amb la Fundació Molí d’en Puigvert, que ha cedit diferents mobles i accessoris que ells mateixos restauren, pel que també es podrà veure el seu treball.

Està previst que l’exposició s’inauguri el proper divendres a partir de les 19.00h a la sala del Casal d’avis on treballen les puntaires. Es podrà visitar dissabte de 10 a 13 i de 16 a 20 i diumenge de 10 a 13.

La trobada de puntaires d’enguany tindrà lloc també aquest proper cap de setmana, concretament diumenge a la plaça Joaquin Ruyra. Començarà aproximadament a les 10 del matí amb un petit esmorzar que constarà d’un entrepà i aigua a càrrec de la mateixa entitat  i finalitzarà cap a les 12.30 amb un pica-pica per tots els participants i visitants que vulguin col·laborar de la festa.

Margarita Planes, presidenta de la Colla de puntaires de Palafolls, explica que es tracta d’una activitat més adreçada a gent gran, però creu que cada vegada s’hi apuntes més joves.

La colla de puntaires del nostre municipi es reuneix els dilluns durant tot l’any i a més d’organitzar activitats i esdeveniments per a tota la família també participa en trobades que organitzen d’altres colles en localitats properes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics