Ràdio Palafolls prepara la programació especial de Festa Major

Aquest dimecres Palafolls enceta els actes de festa major, amb el tradicional pregó de festes, que començarà a 2/4 de 10 del vespre a la plaça de Poppi. Ràdio Palafolls prepara una programació especial pels tres dies que concentren la majoria d’activitats a casa nostra, és a dir, dijous, divendres i dissabte.

Així, a partir de les 10 del matí i fins la 1 del migdia podreu conèixer de primera mà què passa a Palafolls a través d’una àmplia cobertura amb connexions en directe dels actes previstos, amb cròniques i entrevistes als protagonistes de la festa. També podreu gaudir de les activitats de tarda, a partir de les 5 i fins les 8 del vespre.

Ens podreu escoltar com sempre a través de les ones, al 107.7, i també a través d’internet a radiopalafolls.cat.

Alguns dels actes que recorrerem el directe: la baixada de les autoritats i les sardanes, la celebració de la festivitat de les verges trobades, els sopars a la fresca, els preparatius pels concerts de l’Alterfesta, la proclamació de la pubilla i l’hereu de Palafolls, o els preparatius del correfoc, entre d’altres.

Per tot això, demà s’aturen temporalment els Serveis Informatius de Ràdio Palafolls, que reprendran la seva emissió el proper 12 de setembre, un cop acabada la festa major i coincidint amb l’inici del curs escolar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics