La Roda de Palafolls rep l’autorització per la Marxa de Torxes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’associació cultural palafollenca informa que ha rebut autorització de la Generalitat de Catalunya per celebrar a casa nostra la Marxa de Torxes per la Independència.

L’activitat, prèvia als actes de celebració de la diada de Catalunya, es durà a terme aquest dissabte a partir de les 8 del vespre. El punt de trobada serà la glorieta del Doctor Torner, punt on anys anteriors havia finalitzat la marxa. Aquestes modificacions s’han fet per evitar que la marxa coincideixi amb altres actes de la festa major.

El recorregut seguirà per l’avinguda de la Costa Brava i passarà per darrer l’Església. D’aquí, s’enfilarà fins las feixetes dels lleons. Aquest nou recorregut ha estat recolzat per la Generalitat, després de descartar les dues propostes alternatives que havia fet l’ajuntament palafollenc. El portaveu de La roda, Xavier Salicrú, ha explicat quina era la proposta del consistori.

Les torxes es vendran a la glorieta abans de l’inici del recorregut al preu simbòlic d’1,5€. Salicrú ha explicat l’objectiu és, a banda de reclamar la independència de Catalunya,  arribar als 200 participants de la marxa, com en anys anteriors.

Segons ha informat el portal elmalgratenc.cat, Malgrat de Mar celebrarà per primera vegada la Marxa de Toxes per la Independència. En aquest cas el recorregut s’iniciarà al parc de Can Campassol a les 10 de la nit. La marxa continuarà en direcció al Parc del Castell. Durant la tarda es podran adquirir les torxes a una parada que s’instal·larà a la plaça de l’església.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics