El Teatre Clavé de Tordera obre la venda d’entrades i abonaments

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els nens no són els únics que reprenen el curs aquest dilluns. També ho fan la majoria de sales i teatres del nostre voltant. El Teatre Clavé de Tordera inicia avui la venda d’abonaments i entrades per a la programació de tardor, que es podran adquirir a taquilla i també a través d’internet.

Les instal·lacions culturals segueixen apostant per diverses modalitats d’abonament, que permeten escollir entre els espectacles proposats. D’entrada, hi ha els abonaments que permeten escollir entre 3, 4 i 5 espectacles al preu de 45, 55 i 65 euros.

D’altra banda es mantenen els paquets En família!, pensats especialment per als espectacles inclosos fins el cicle familiar i que permeten la compra de diverses entrades per a un mateix espectacle a preus reduïts.

Precisament serà la pel·lícula francesa Ernest & Celestine inclosa en aquest cicle la que encetarà la programació d’enguany el proper 24 de setembre.

A més a més,entre les cites importants d’aquesta temporada hi ha el Només són dones de Carme Portacelli, que posarà a l’escenari l’actriu Míriam Iscla, la ballarina Carme Conesa i la música Xaro Campo; o la coproducció del teatre torderenc amb el Teatre Nacional de Catalunya, La Fortuna de Sílvia, un text de Josep Maria de Sagarra que analitza l’evolució d’Europa i els trasbalsos de la Segons Guerra Mundial, vistos a través dels ulls d’una dona capaç de preservar la seva fortuna privilegiada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics