URGENT

El Teatre Clavé de Tordera obre la venda d’entrades i abonaments

Compartiu aquesta història

Els nens no són els únics que reprenen el curs aquest dilluns. També ho fan la majoria de sales i teatres del nostre voltant. El Teatre Clavé de Tordera inicia avui la venda d’abonaments i entrades per a la programació de tardor, que es podran adquirir a taquilla i també a través d’internet.

Les instal·lacions culturals segueixen apostant per diverses modalitats d’abonament, que permeten escollir entre els espectacles proposats. D’entrada, hi ha els abonaments que permeten escollir entre 3, 4 i 5 espectacles al preu de 45, 55 i 65 euros.

D’altra banda es mantenen els paquets En família!, pensats especialment per als espectacles inclosos fins el cicle familiar i que permeten la compra de diverses entrades per a un mateix espectacle a preus reduïts.

Precisament serà la pel·lícula francesa Ernest & Celestine inclosa en aquest cicle la que encetarà la programació d’enguany el proper 24 de setembre.

A més a més,entre les cites importants d’aquesta temporada hi ha el Només són dones de Carme Portacelli, que posarà a l’escenari l’actriu Míriam Iscla, la ballarina Carme Conesa i la música Xaro Campo; o la coproducció del teatre torderenc amb el Teatre Nacional de Catalunya, La Fortuna de Sílvia, un text de Josep Maria de Sagarra que analitza l’evolució d’Europa i els trasbalsos de la Segons Guerra Mundial, vistos a través dels ulls d’una dona capaç de preservar la seva fortuna privilegiada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics