El Teatre de la Costa Brava Sud acumula 140.000 espectadors en tres anys

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El 2013 aquestes dues instal·lacions culturals s’unien sota la marca Teatre de la Costa Brava Sud per aprofitar sinèrgies i sumar esforços, en una època on el món de la cultura ha quedat relegat a segon pla. Passats tres anys des de l’inici d’aquesta experiència toca fer balanç, i els resultats avalen la fusió. La sala blanenca aporta a aquesta xifra més de 65.000 espectadors i la resta, 75.000 els posa el teatre lloretenc.

La temporada d’enguany començarà en tots dos casos a l’octubre. L’obrirà Blanes amb la proposta de l’artista blanenc Isaac Ulam, que oferirà com a espectacle inaugural el que va oferir aquest juny a la sala Apolo de Barcelona. També hi passaran  Mariona Ponsatí, Toni Escribano i Marcel Tomàs, César Maroto, el monologuista David Guapo  o el grup musical Brams, entre d’altres.

A Lloret, amb 27 espectacles programats, hi actuaran els palafollencs The Gospel Viu, que presentaran el seu nou espectacle Gospelizing! Serà el proper 21 d’octubre, després d’un taller de dos dies que permetrà iniciar-se en aquest estil musical tan particular.

Altres noms destacats de la programació lloretenca són els de Gabino Diego, que presentarà ‘Nuestras mujeres’, el monòleg ‘Tennesse’ de Martí Peraferrer o Un tramvia anomenat desig de Les Antonietes. A més a més, l’espai Off, que inclou espectacles no convencionals, portarà a escena un dels èxits de la temporada passada, Psicosi a les 4:48 d’Anna Alarcón, o el Bon Lladre de Josep Julien.

Les entrades i abonaments per als espectacles ja es poden adquirir a través d’internet.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics