Accident de trànsit sense víctimes mortals d’un bus que portava turistes de Lloret

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Passaven pocs minuts de les 3 de la matinada d’aquest dimarts quan el servei d’emergències de Catalunya ha estat alertat per cinc ciutadans de l’accident d’un autobús que transportava turistes que havien passat uns dies a Lloret i anaven cap a l’aeroport de Barcelona. En total viatjaven a l’autobús un conductor i 23 turistes de diferents nacionalitats.

L’accident, que s’ha produït a la ronda litoral sentit sud, al punt quilomètric 14, ha deixat 3 ferits greus, 6 ferits menys greus i 15 de lleus segons ha informat Protecció Civil.

Tots ells han estat transportats pel SEM a diversos hospitals i centres de salut tant de Barcelona com de l’Hospitalet. En total han participat del rescat 4 ambulàncies bàsiques, 2 avançades, 1 vehicle d’intervenció ràpida, 1 ambulància col·lectiva i dos vehicles de comandament. A més a més, s’hi ha desplaçat dotacions dels bombers, la guàrdia urbana i els mossos d’esquadra.

La B-10 ha estat tancada en sentit sud dues hores i dos quarts entre el punts quiilomètrics 14 i 15 sentit sud i a les 05.45 hores el Servei Català de Trànsit ha informat que s’havia reobert.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics