Accident de trànsit sense víctimes mortals d’un bus que portava turistes de Lloret

Passaven pocs minuts de les 3 de la matinada d’aquest dimarts quan el servei d’emergències de Catalunya ha estat alertat per cinc ciutadans de l’accident d’un autobús que transportava turistes que havien passat uns dies a Lloret i anaven cap a l’aeroport de Barcelona. En total viatjaven a l’autobús un conductor i 23 turistes de diferents nacionalitats.

L’accident, que s’ha produït a la ronda litoral sentit sud, al punt quilomètric 14, ha deixat 3 ferits greus, 6 ferits menys greus i 15 de lleus segons ha informat Protecció Civil.

Tots ells han estat transportats pel SEM a diversos hospitals i centres de salut tant de Barcelona com de l’Hospitalet. En total han participat del rescat 4 ambulàncies bàsiques, 2 avançades, 1 vehicle d’intervenció ràpida, 1 ambulància col·lectiva i dos vehicles de comandament. A més a més, s’hi ha desplaçat dotacions dels bombers, la guàrdia urbana i els mossos d’esquadra.

La B-10 ha estat tancada en sentit sud dues hores i dos quarts entre el punts quiilomètrics 14 i 15 sentit sud i a les 05.45 hores el Servei Català de Trànsit ha informat que s’havia reobert.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics