URGENT

Es reprenen les classes de gimnàs per a gent gran

Compartiu aquesta història

Passada la festa major és quan PLF recupera poc a poc la seva rutina. Avui dilluns han començat de nou les classes de gimnàs adaptat per la gent gran que es fan dos dies a la setmana, dilluns i dimecres, amb sessions al barri de St Lluís i al centre.

Es tracta de sessions d’una hora de durada dissenyades especialment per millorar la qualitat de vida de la gent gran a partir d’exercicis que els permeten millorar la seva mobilitat i per tant el seu dia a dia.

Ho ha explicar Iris Dellunder, la fisioterapeuta que dirigeix les sessions.

Els beneficis pels participants són evidents, segons les pròpies persones que hi participen. La Maria explica que fan exercici de forma divertida, movent el cos i millorant la seva mobilitat i qualitat de vida.

Tant la Maria com la resta de participants, una 50a en total, fa anys que participen en aquestes sessions de gimnàs adaptat.

Aquestes classes es fan a les 9 del matí a la fàbrica El Forroll del barri de St Lluís i passades les 10 del matí al casal de la Dona de PLF.

Aquestes classes són un servei gratuït de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de PLF, i només cal estar empadronat al nostre municipi per gaudir d’aquestes sessions. Per poder participar-hi, només cal dirigir-se directament qualsevol dia de les classes i parlar amb la responsable.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics