La 4a fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes ven 4 de cada 10 vehicles

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La fira ha consolidat l’èxit de les edicions anteriors amb un volum de ventes de vehicles que s’ha enfilat fins al 40%. Blanes ha acollit entre el divendres i el diumenge un total de 10 concessionaris, tres de nova incorporació,  amb més de 200 vehicles exposats i 21 marques.

Segons les empreses que hi han participat, l’increment en les ventes és significatiu en comparació amb l’any passat, quan es va arribar al 33% d’un total de 160 vehicles. Els concessionaris confien que es pugui sobrepassar el 40% aconseguit a la fira, ja que encara queden ventes per tancar després d’un primer preacord.

Tot i el balanç positiu que en fan els expositors, consideren que la pluja del dissabte va reduir el nombre de visitants de la jornada, que va tornar a remuntar el diumenge.

També hi havia, però, altres atractius complementaris a la fira. Per segon any consecutiu, l’esplanada del costat de l’antic pavelló s’ha destinat a la conducció gratuïta de Karts a càrrec del Karting Club Blanes.

El circuit  dirigit als nens i nenes d’entre 5 i 8 anys l’ha supervisat un monitor per garantir que el primer contacte amb la conducció es feia de manera segura i controlada. A prop de la zona també s’hi van instal·lar inflables.

El recinte de la fira del Vehicle d’Ocasió organitzat per l’Ajuntament de Blanes i l’Àrea de Promoció de la Ciutat, es va ubicar a l’esplanada del costat de l’antic pavelló, on va ocupar una superfície de 14 mil metres quadrats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics