El Palafolls aconsegueix la primera victòria de la temporada contra el Guíxols

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Va ser dissabte amb al camp municipal dels de l’Empordà i per 1 a 3. L’equip de José Caceres va haver de remuntar un gol matiner del Guíxols. Al minut 2 els locals marcaven i se’ls posava tot de cara fins l’expulsió d’un dels seus jugadors al minut 34. Llavors el PLF  va aconseguir imposar-se al camp i al marcador. Abans del descans Amaya marcava l’empat dels palafollencs. A la repressa Sánchez al 82 de partit i Nil Victòria al 85, van acabar de signar la primera victòria de la temporada del primer equip del PLF.

En les tres primeres jornades ha tingut una victòria, un empat i una derrota. 4 punts que el situen a la part mitja de la taula, com a 9è classificat, però empatat a molts equips. De fet la propera jornada, aquest proper cap de setmana, jugaran contra el Camprodon, que són 8s a la taula amb els mateixos punts que el PLF.

Amb una nova victòria dels locals, els nois entrenats aquesta temporada per José Cáceres podria escalar posicions.

Qui encara no ha començat és l’Amateur B, la principal novetat de la temporada pel club de futbol local. Havia de fer-ho aquest cap de setmana contra el Catalonia, però el partit s’ha ajornat, com la majoria de partits de la categoria. L’equip, que milita a la 4a catalana s’estrenarà aquest proper dissabte amb el derbi contra el Tordera. Serà a la població veïna a partir de quarts de 5 de la tarda.

L’amateur B és entrenat per Marc Moles, qui l’any passat era el segon entrenador del primer equip, al costat d’en Pai Matas, que ara ocupa la direcció esportiva del club palafollenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics